Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  Gesloten
Di:  van 9.00 tot 18.00 uur
Wo:  van 9.00 tot 18.00 uur
Do:  van 9.00 tot 18.00 uur
Vr:  van 9.00 tot 18.00 uur
Za:  van 9.00 tot 16.00 uur
Zo:  Gesloten
 
Tussen de middag van 12.30 tot 13.30 gesloten.


Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Fietsspeciaalzaak Jeu Franssen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Fietsspeciaalzaak Jeu Franssen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Fietsspeciaalzaak Jeu Franssen worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Fietsspeciaalzaak Jeu Franssen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Fietsspeciaalzaak Jeu Franssen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Fietsspeciaalzaak Jeu Franssen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Fietsspeciaalzaak Jeu Franssen 2021.

Deel het met uw vrienden!